Teaminschrijving Zeven voor Leven

7 reden om je nu alvast in te schrijven voor de 2e editie

Op 17 mei 2020 staat de 2e editie van Zeven voor Leven op het programma. Samen fietsen we voor het eerder zien van kanker. Ook al duurt het nog even heeft nu inschrijven wel degelijk voordelen. Hierbij 7 reden om je nu al in te schrijven.

#Reden 1

Schrijf je nu alvast in zodat je optimaal de tijd hebt om je voor te bereiden op de 2000 hoogtemeters die je overwint bij het fietsen van zeven rondes. Onderweg moet je onder andere de Zevenheuvelenweg, de Holdeurn, de Van der Veurweg en de Oude Holleweg beklimmen. Ruim 330 hoogtemeters per ronde. Ga jij de uitdaging aan?

Fietsen-goede-doel-oude-holleweg

#Reden 2

Schrijf je nu alvast in zodat je alle tijd hebt om geld op te halen voor het eerder zien van kanker. Want hoe meer geld we ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen in de strijd tegen deze ziekte! Afgelopen jaar haalde 397 deelnemers ruim €163.000 euro op voor het goede doel!

voorzitter Zeven voor Leven, professor Radboud UMC en bestuur kanker zien
Van rechts naar links Johan Tiesnitsch, Jelle Barentsz en Aris Wateler

#Reden 3

Schrijf je nu alvast in zodat je genoeg tijd hebt om je vrienden en vriendinnen over te halen ook mee te doen. Wie gaat jou er doorheen slepen als het zwaar wordt? Inschrijven als team kan op de inschrijfpagina.

Teaminschrijving Zeven voor Leven
Team van 7 vrienden aan de 1e editie van Zeven voor Leven

#Reden 4

Schrijf je nu alvast in en verken het parcours nu het nog lekker weer is! Het parcours is in totaal 20 km lang. Ga jij de uitdaging aan 7 rondes te fietsen op 17 mei 2020?

Fietsen- Berg en Dal - parcoursverkenning

#Reden 5

Schrijf je nu alvast in om je vrienden en familie de tijd te geven 17 mei ook vrij te houden. Voor het publiek zal er in de dorpskernen van Beek en Groesbeek entertainment verzorgd worden. Uiteraard is iedereen ook meer dan welkom op het evenemententerrein van Nederrijkswald. Wie komt jou aanmoedigen?

Meisje-aanmoedigen-publiek zeven voor leven

#Reden 6

Schrijf je nu alvast in om je de buitenwereld te laten weten dat Zeven voor Leven een heel gaaf evenement is. Want hoe meer mensen van dit evenement af weten hoe meer geld we kunnen ophalen voor het eerder zien van kanker. Laat bijvoorbeeld de plaatselijke krant weten dat je mee doet en wie weet volgen meer mensen jouw voorbeeld.

Glimlach, interview, finish Zeven voor Leven
#

#Reden 7

Je wil toch gewoon zeker weten dat je er bij bent op 17 mei! 2020!

Blijdschap- fietsen voor een goed doel