Donatiebedrag door cycletime

Cycletime fietst 3000 Euro bij elkaar

Geïnspireerd door het Zeven voor Leven evenement in 2019, heeft de fietsvereniging Cycletime begin juni een sponsorrit gehouden voor het goede doel. Iets meer dan 20 fietsers reden, solo vanwege de Corona maatregelen, in een tijdsbestek van een week meer dan 64 000 hoogtemeters bij elkaar in de omgeving van Nijmegen. Hiermee haalden ze 3.000 Euro op voor het Radboud UMC Oncologiefonds.

Dinsdag 23 juni werd de cheque overhandigd door de voorzitter van Cycletime aan het Radboud Oncologiefonds. Dit in bijzijn van vertegenwoordigers van Zeven voor Leven, NTC en de fietsers. De sponsorrit werd ondersteund door de Novio Tech Campus in Nijmegen en heeft naast de bijdrage van de individuele fietsers, sponsoring mogen ontvangen van NXP en Ampleon, twee grote bedrijven op de NTC.

Het Radboud Oncologiefonds richt zich op onderzoek naar kanker en de genezing daarvan. Cycletime is een open fietsvereniging met als hoofdsponsor NXP, die met een gevarieerd programma het hele jaar op de fiets te vinden is, zowel op de weg als in het bos.

Het bestuur van Zeven voor Leven bedankt fietsvereniging Cycletime voor hun inzet voor het goede doel. Voorzitter Johan Tiesnitsch: “Ook al kon de editie van dit jaar door corona geen doorgang vinden, we zien hiermee dat mensen erg creatief en betrokken zijn om zich in te zetten voor onderzoek naar kanker.”