Help jij ons mee mooie promovideo’s te maken?

Tijdens onze evenementen hebben wij veel mooi beeldmateriaal verzameld. Zowel interviews met deelnemers en ambassadeurs als fietsbeelden in de schitterende omgeving van Berg en Dal. Heb jij de komende periode een paar uurtjes en vind je het leuk om je in te zetten voor het goede doel dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar twee personen: één die de filmpjes wil categoriseren en van tijdsregistratie wil voorzien en één die ze kan bewerken (uiteraard mag je ook beide doen).

Wat ga je doen?

Categoriseren:
Je bent verantwoordelijk voor het categoriseren en het voorzien van tijdsregistratie van het beeldmateriaal. Je krijgt toegang tot de database en helpt ons zo overzicht te krijgen in alle verzamelde opnames. Vanuit hier kunnen scripts geschreven worden waaruit we meerde video’s kunnen maken.

Video editor:
Je bent verantwoordelijk voor het editen van het verzamelde beeldmateriaal. De tijdsregistratie kan gebruikt worden voor het schrijven scripts. Hierin is veel ruimte voor het uitvoeren van eigen initiatieven en ideeën. Het resultaat is een aantal korte video’s van circa 20 sec tot 60 sec.

Wat breng jij mee?
Je hebt passie voor het evenement en voor de doelstellingen van Zeven voor Leven. Je vindt het leuk om met de video’s bezig te gaan en bereid tijd te steken in het verwerken van het beeldmateriaal. Je bent creatief, proactief en kan overweg met videobewerkingsprogramma’s.

  • Je houdt van een uitdaging
  • Je bent creatief en resultaatgericht
  • Je bent enthousiast en denkt graag mee om nieuwe dingen op te zetten

Wat bieden we jou?
Je kunt grotendeels je eigen tijd indelen en je hebt veel vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden. Start en tijdsinzet van je werkzaamheden is in overleg. Je komt terecht in een team vol gepassioneerde mensen. Samen zetten wij ons in voor het eerder zien van kanker. Je verricht je taken op vrijwillige basis.

Wil je meer weten of reageren?
Voor meer informatie zie www.zevenvoorleven.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Stijn Nooteboom, tel. 06-20924131. Heb je interesse en wil je ons komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je reactie naar stijn@7vl.nl