horeca zeven voor leven

Horeca deals Do it Yourself editie

Langs het parcours vind je meerdere leuke horeca gelegenheden waar je een welverdiende pauze op het terras kunt nemen of een versnapering voor onderweg kunt halen. Bij onderstaande drie officiële 7vl ‘pleisterplaatsen’ krijg je een speciale Zeven voor Leven deal waarmee je ook nog het goede doel steunt.

Brasserie Charley
Vlak voor het opdraaien van de Oude Holleweg vind je Brasserie Charley. Deze gezellige brasserie in het centrum van Beek biedt deelnemers en supporters een heerlijk drie gangen fietsmenu voor €29,95 waarvan ook nog eens €5,- naar Zeven voor Leven gaat. Liever zin in een klein borrelhapje. Ook daarvan gaat €0,50,- naar het goede doel.

De Heksendans (Oude Kleefsebaan 425, 6572 AZ Berg en Dal)
De Heksendans heeft in het weekend op het terras bij het wielercafé een speciaal wieler arrangement! Bestaande uit pannenkoeken appel-spek-rozijnen met een heerlijk glas Kwaremont ( pittig blond biertje) voor €12,75 En natuurlijk de koffie,thee of cappuccino met de appel-notentaart van banketbakker Strik ? voor €5,25.  Verder is bijna alles ook to go!

Boerderij-camping Nederrijkswald (Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH Berg en Dal)
Onze start en finish locatie Nederrijkswald mag je ook zeker niet overslaan. In normale omstandigheden vind je hier ons evenemententerrein. Ook dit jaar kun je hier je welverdiende pauze nemen onder het genot van een hapje en drankje.