Laatste Informatie DIY Editie

Komend weekend is het zo ver, dan start de DIY editie van Zeven voor Leven en kan jij jouw fietsuitdaging aangaan. Hierbij ontvang je de laatste informatie voor de DIY editie 2021.
De startpakketten worden morgenochtend verzonden. Wij verwachten dan ook dat jij deze voor het weekend in huis hebt. Heb je aangegeven het startpakket op te komen halen, dan kan dit zaterdag en zondag tussen 09:00 – 17:00 uur aan de Nieuwe Holleweg 25a.
 
De routes:
Zeven voor Leven Classic (20 km)
Giro di Berg en Dal (30 km)
Zeven voor leven Challenge (50 km met extra veel hoogtemeters)

Horeca:
Langs het parcours vind je meerdere leuke horeca gelegenheden waar je een welverdiende pauze op het terras kunt houden of een versnapering voor onderweg kunt halen. Bij onderstaande drie officiële ‘pleisterplaatsen’ krijg je een speciale Zeven voor Leven deal waarmee je ook het goede doel steunt.
Brasserie Charley (Nieuwe Holleweg 4, 6573 DX Beek-Ubbergen)
De Heksendans (Oude Kleefsebaan 425, 6572 AZ Berg en Dal)
Boerderij-camping Nederrijkswald (Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH Berg en Dal)Meer weten over de Zeven voor Leven deals.

Bekijk dan de officiële pleisterplaatsen op onze website.

Parkeerplaatsen:
Kom je met de auto naar Berg en Dal, dan kun je o.a. op onderstaande plekken parkeren:

  • Kerkplein Berg en Dal: Oude Kleefsebaan 123, Berg en Dal
  • P rondom Hotel Erica: Molenbosweg 17, Berg en Dal
  • P Vrijheidsmuseum: Wylerbaan 4, Groesbeek
  • Openbare P centrum Groesbeek
  • Houtlaan, GroesbeekSpoorlaan, Groesbeek

Deel jouw foto’s met #voorwiefietsjij
Samen bereiken we meer! Deel je foto’s en/ of jouw verhaal op social media met #voorwiefietsjij en vergeet ook @zevenvoorleven niet te taggen. Op die manier genereren we nog meer aandacht voor het goede doel!


Donatiemeter
Inmiddels staat de teller met donatiegeld voor Stichting Kanker Zien al op ruim €80.000,-. Een super mooi bedrag! Dankzij jullie sportieve inzet maken we onderzoek naar vroegdiagnostiek en behandelen / preventie van kanker mogelijk. Het blijft tot 1 juli mogelijk om te doneren. Daarna maken wij het eindbedrag bekend.

Stay Safe
Wij zijn blij dat we binnen de huidige coronamaatregelen een mooie fietsuitdaging kunnen organiseren. Wij willen je vragen rekening met elkaar en de geldende maatregelen van het RIVM te houden. Fiets zo veel mogelijk in kleine groepjes. Mocht het dit weekend op plekken druk zijn, bijvoorbeeld bij het ophalen van het startpakket, geef elkaar dan de ruimte. Uiteraard is het dragen van een helm tijdens het fiesen verplicht. 

Namens het Zeven voor Leven team, heel veel plezier! Maak er een mooie tocht van!