Neem als team deel aan Zeven voor Leven

Wat is er nu leuker en waardevoller dan samen de uitdaging van Zeven voor Leven aangaan. Op die manier kun je elkaar door de moeilijke momenten heen slepen, na de finish een welverdiend drankje drinken en met elkaar terug kijken op een geweldig avontuur. Daarnaast komt het voordeel dat je ook in de voorbereidingen samen kan optrekken. Wel zo leuk toch? Dus verzamel nu je vrienden, familie en of collega’s en zet je samen in voor het eerder zien van kanker.

Een team inschrijven hoe gaat dat?

Wil jij samen met vrienden, familie en of collega’s een team vormen, dan dient een teamcaptain zich als eerst in te schrijven en daarbij een team aan te maken. Vervolgens kunnen alle leden zich bij dit team voegen door op het inschrijfformulier “als deelnemer binnen een bestaand team” aan te vinken. Er verschijnt nu een balk met een scroll-down menu waarin alle teams zichtbaar zijn.

Zodra het team is aangemaakt, is deze ook zichtbaar op de teampagina van zevenvoorleven.nl. Dit team toont dan de som van alle individuele bedragen bij elkaar opgeteld. Mochten jullie gezamenlijke acties plannen waarbij je geld ophaalt voor het goede doel dan kun je dit doneren bij de teamcaptain (of een ander teamlid). Het wordt dan ook zichtbaar op de teampagina.

Als bedrijf de deelname sponsoren?

Het is voor bedrijven ook zeker mogelijk om een bedrijventeam in te schrijven. Wil jij als organisatie graag je collega’s steunen in dit initiatief dan is het mogelijk om als bedrijf (een deel van) het inschrijfgeld te betalen. Neem daarvoor contact op via inschrijving@7vl.nl. De stichting Zeven voor Leven zal dan een factuur toesturen voor het aantal in te schrijven teamleden. Zodra deze betaald is sturen wij u de code toe waarmee uw medewerkers zich kosteloos of met korting kunnen inschrijven.