Inschrijven als nieuwe deelnemer! Inloggen

Tijdens Zeven voor Leven ga je de uitdaging aan om zeven rondes over het circa 20km lange parcours te fietsen, of zoveel je kunt. Elke ronde telt meer dan 300 hoogtemeters. Onderweg fiets je voor een deel over de Zevenheuvelenweg, in de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal. Dit mag op een racefiets, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd zoveel rondes als je kan. Fiets je zeven rondes, dan zit je zeker over de 2000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland!

De start en finish zijn op het speciaal ingerichte evenemententerrein van camping Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal. Andere hoogtepunten van het parcours zijn onder meer de beklimmingen van de Zevenheuvelenweg vanuit Groesbeek, de Holdeurn, de Van der Veurweg en de Oude Holleweg in Beek.

Onderweg vind je ook twee verzorgingsposten (in de dorpskernen van Beek en Groesbeek). Hier kun je naast de aanmoedigingen van het publiek ook energie bijtanken in de vorm van water, fruit en zoete en hartige snacks.

Wil je zelf het parcours al een keer fietsen download hier alvast het GPX bestand van de route. Op 30 mei 2021 vind je langs het parcours  twee verzorgingspunten voor water, fruit en snacks. Hier kun je naast energie bijtanken ook even de aanmoedigingen van het publiek in ontvangst nemen.

Binnenkort vind je hieronder een route en profiel van het parcours.