Doneren Schrijf je in Inloggen

Parkeren:

Gedurende het evenement op zondag 28 mei, kun je parkeren op het terrein van Nederrijkswald. Dit evenemententerrein is tevens de locatie voor de start en finish Zeven voor Leven. Bij het oprijden van de Zevenheuvelenweg, vanuit Nijmegen via de Meerwijkselaan of de Derdebaan (zie kaartje), kom je door de borden te volgen vanzelf bij het parkeerterrein.

Houdt er rekening mee dat parkeren 3,00 € per dag kost.

Omleidingen

Voor Zeven voor Leven zullen we op zondag 22 mei de weg langs het parcours bijna volledig afsluiten van 6.00 uur – 18.00 uur. Alleen het deel van de Zevenheuvelenweg tussen de Meerwijkselaan en de Derdebaan is open voor het oude verkeer, waarbij de Derdebaan, Wylerbaan en Oude Kleefsebaan half open zijn. Klik hier voor een overzicht van het volledige parcours. In samenspraak met de gemeente Berg en Dal hebben we geprobeerd de bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden.

Wij raden omwonenden zoveel mogelijk aan om hun auto op zaterdag alvast op een plek weg van het parcours te parkeren. Direct aanwonenden hebben een ontheffingskaart ontvangen die zij kunnen gebruiken om alleen als het niet anders kan van en naar huis te kunnen rijden.

N.B. Vóórdat u gaat rijden, verzeker u er dan van dat u in de rijrichting van de fietsers over het parcours rijdt. Verlaat het parcours zodra dit mogelijk is – alvast dank voor uw medewerking!

Tot slot vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en rekening te houden met de veiligheid van onze fietsers. Ook de fietsers zijn geïnformeerd dat er mogelijk aanwonenden over het parcours rijden en zij herkennen u aan uw ontheffingskaart. Mocht u ernstige zaken zien tijdens het evenement, bel dan het noodnummer 06-12628620, dan proberen wij dat per ommegaande te verhelpen.

Hieronder ziet u de belangrijkste verkeersknooppunten. Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij Fokje Zijlstra: fokje@7vl.nl

Verkeerssituatie Derdebaan

Verkeerssituatie Berg en Dal

Verkeerssituatie Groesbeek