Sponsoring

Zeven voor Leven is de fietsuitdaging in de Gemeente Berg en Dal, waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. De derde editie van dit evenement vindt plaats op 22 mei 2022. Deelnemers gaan de uitdaging aan om zeven keer het parcours van circa 20km en meer dan 2000 hoogtemeters af te leggen. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het eerder zien van kanker. Want: één op de drie mensen wordt geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Dit jaar gaan wij voor 1000 deelnemers! #Voorwiefietsjij

Goede doel
De opbrengsten van Zeven voor Leven komen volledig ten goede aan Stichting Kanker Zien.

Deze stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor hen die door kanker worden getroffen. Het doel is om uiteindelijk vele miljoenen op te halen, zodat kanker eerder gezien en gerichter behandeld kan worden. Met een passie voor fietsen zetten Zeven voor Leven en ambassadeur Team DSM zich samen in om een verschil te maken in de strijd tegen kanker!

Sponsormogelijkheden
Wij zijn op zoek naar een aantal sponsors/partners die willen bijdragen in de organisatie van dit
evenement. Voor onze sponsors hebben we sponsorpakketten samengesteld, elk met een bijbehorende investering. Op onderdelen is uiteraard maatwerk mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Open hier de Flyer vriend van 7vL en bekijk de mogelijkheden.

Contact

Jacco Danen (bestuurslid)
jacco@7vl.nl
(06) 51 68 63 61

Dion Sluijsmans (voorzitter)
dion@7vl.nl
(06) 15 51 90 50

Vriend van 7vL

Heb je een vraag of interesse om Vriend van 7vL te worden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Laat ons weten welke optie bij je past:*
Naam*