Startpakketen DIY editie

De DIY editie van Zeven voor Leven 2021 komst steeds dichterbij. Komend weekend gaan wij de startpakketten inpakken en versturen zodat je alles op tijd in huis hebt voor jouw fietsuitdaging. Op woensdag 26 mei ontvang je van ons bovendien een mail met daarin de GPX bestanden van de 3 routes als ook de laatste informatie m.b.t de dan geldende corona maatregelen en plekken om te parkeren. Voordat wij de pakketten gaan versturen hebben wij nog twee belangrijke vragen voor je!

Belangrijke vragen:

  • Kloppen alle gegevens die jij op je profiel hebt staan zoals adres en shirtmaat? Zo niet, pas je gegevens dan uiterlijk 21 mei 22.00 uur aan in je profiel.
  • Wil je het startpakket komen ophalen? Dat kan en zouden wij heel fijn vinden! Op die manier kunnen we de verzendkosten gebruiken voor het goede doel. Laat uiterlijk 21 mei 22.00 uur via een reactie per mail aan info@7vl.nl weten of je het startpakket komt ophalen. Je kunt je startpakket ophalen op zaterdag 29 of zondag 30 mei (tussen 09:00-17:00 uur).

Donatiemeter
Inmiddels staat de teller met donatiegeld voor Stichting Kanker Zien al op bijna € 80.000,-. Een super mooi bedrag! Dankzij jullie sportieve inzet maken we onderzoek naar vroegdiagnostiek en behandelen / preventie van kanker mogelijk. Het blijft tot 1 juli mogelijk om te doneren. Daarna maken wij het eindbedrag bekend.

We hebben bovenstaand bericht ook per mail toegezonden. Sta je ingeschreven maar heb je geen mail ontvangen en staat hij ook niet in je spambox. Stuur dan een berichtje naar info@7vl.nl