Uitnodiging toelichting donatiegeld Zeven voor Leven

Update: Helaas gaat de toelichtingsavond op 5 maart niet door. Wij kijken momenteel naar een alternatieve invulling zoals de bezinningsavond op 16 mei.

Tijdens de eerste editie van Zeven voor Leven is ruim €163.000 bij elkaar gefietst voor stichting Kanker Zien. Deze stichting zet zich in voor de preventie en het eerder en gerichter opsporen van tumoren. Met het donatiegeld van 2019 worden drie onderzoeken van het Radboud Oncologie Fonds ondersteund die aan deze belangrijke missie bijdragen.
Het Radboud Oncologie Fonds, Stichting Kanker Zien en Stichting Zeven voor Leven willen jou via deze weg graag uitnodigen voor een dankbijeenkomst waarbij we terugblikken op een geslaagde editie en de gesteunde onderzoeken toelichten.
 
Schrijf je in voor de dankbijeenkomst via info@7vl.nl. Alleen of met meerdere aanwezig? Laat het ons weten.

Programma 
Datum: Donderdag 5 maart
19:00 Inloop met koffie en thee
19:15 Start programma: Terugblik 1e editie + Presentatie onderzoek: Betere behandeling van prostaatkanker met NANO-vloeistof dankzij 7VL door prof. dr. J.O. Barentsz
20:00 Pauze met hapje en een drankje
20:30 Deel 2 programma: motivational speech ambassadeur & presentatie onderzoek: Kunnen we prostaatkanker beter ontdekken met gebruik van Artificial Intelligence door dr. H.J. Huisman
21:30 Afsluiting en dankwoord

Locatie
Radboud Universitair Medisch Centrum
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen
Tuinzaal, Route 706