Vacature Sponsorwerver

Zeven voor Leven is een jaarlijks fietsevenement in de prachtige omgeving van Berg en Dal. Doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Kanker Zien. Deze stichting zet zich in om kanker in een eerder stadium te kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter te kunnen behandelen. Op zondag 30 mei 2021 vindt de 2e editie plaats.

Om dit mogelijk te maken heeft Zeven voor Leven sponsors nodig. Bedrijven en organisaties die een bijdrage willen leveren in het organiseren van het evenement. Dat kan door een financiële bijdrage te doen, maar bijvoorbeeld ook door (gratis) materialen voor het evenement te leveren. Wij zijn per direct op zoek naar een sponsorwerver die actief bedrijven en organisaties durft aan te spreken en deze om een bijdrage durft te vragen. Heb jij affiniteit met sponsorwerving en het goede doel en wil je ons op (vrijwillige) basis ondersteunen?

Wat ga je doen?
Als sponsorwerver ben je verantwoordelijk voor het vinden en binden van sponsors voor Zeven voor Leven. Als sponsorwerver is je hoofdtaak:
• Binnen halen van nieuwe sponsoren
• Bedrijven/winkeliers in de regio actief benaderen
• Afstemming met sponsors over sponsoruitingen

Een rol als coördinator Team Sponsoring is bespreekbaar. Hiermee wordt je takenpakket verbreed met:
• Opbouwen en coördineren van Team Sponsoring
• Uitnodigen van sponsors voor Zeven voor Leven
• Sponsors ontvangen tijdens evenement

Wat breng jij mee?
Je hebt passie voor het evenement en voor de doelstellingen van Zeven voor Leven. Je bent bereid tijd te steken in het aanschrijven/mailen, bellen en nabellen van bedrijven en organisaties. Maar ook bij een bedrijf binnen stappen vind je geen probleem. Je bent sociaal vaardig, niet bang om mensen te bellen, Zeven voor Leven op diverse evenementen te promoten en pro-actief in gesprek te gaan met potentiële sponsors en deze om een bijdrage te vragen. Kortom:
• Je houdt van een uitdaging
• Je hebt overtuigingskracht
• Je bent creatief en resultaatgericht
• Je bent enthousiast en denkt graag mee om nieuwe dingen op te zetten

Wat bieden we jou?
Je kunt grotendeels je eigen tijd indelen en je hebt veel vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden.
Ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën.
Start en tijdsinzet van je werkzaamheden is in overleg.
In beginsel verricht je je taken op vrijwillige basis. Een vergoeding is echter bespreekbaar.

Wil je meer weten of reageren?
Voor meer informatie zie www.zevenvoorleven.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Sluijsmans, tel. 0615519050. Heb je interesse en wil je ons komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je reactie naar dion@7vl.nl