Voorlopige opbrengst Zeven voor Leven 2022 € 70.691,-

Het fietsevenement Zeven voor Leven rondom de heuvels van Berg en Dal heeft een fantastisch “voorlopig” eindbedrag opgeleverd van € 70.691,- .

Voorzitter Dion Sluijsmans van Zeven voor Leven overhandigde de cheque aan het einde van een enerverende, warme dag aan Ben Wijnhoven van Stichting Kanker Zien. 

Al vroeg melden de eerste deelnemers zich op het evenemententerrein bij Camping Nederrijkswald in Berg en Dal.  Om exact 8.07uur gaven Dion en Marieke Kokkeler van het Radboud UMC het startschot en vertrokken de 260 deelnemers voor een dagje fietsen voor het goede doel, op racefiets, mountainbike, e-bike, handbike. 

De dag van Zeven voor Leven is eigenlijk de kers op de taart voor de deelnemers. De gehele periode van inschrijving tot 22 mei staat in het teken van trainen en zoveel mogelijk donaties ophalen voor Stichting Kanker Zien. De beloning is een prachtig, maar pittig parcours rondom Berg en Dal met ruim 2000 hoogtemeters als je de ronde 7x weet af te leggen.

Voor vertier tijdens de rustpauzes en na afloop was gezorgd middels muzikale omlijsting, diverse food trucks en een spreekstalmeester die de hele dag aan elkaar praatte.

De verkeersregelaars zorgden voor een goede doorstroming van het verkeer.

Aan het eind van de middag vond de Zeven voor Leven Memorial Ride plaats, een kort rondje van 10km waarbij iedereen kon aansluiten en op een speciale manier kon gedenken. 

Met alle positieve reacties van deelnemers en  feedback kijkt het bestuur uit naar de editie in 2023. Informatie zal snel op de website www.zevenvoorleven te vinden zijn.