Zeven voor leven

Zeven voor Leven op zoek naar nieuwe bestuursleden

Na vier jaar in het bestuur van Stichting Zeven voor Leven te hebben gezeten en twee succesvolle edities te hebben georganiseerd waarin meer dan €250.000 euro werd opgehaald voor stichting Kanker Zien, treden twee bestuursleden om persoonlijke redenen af. Om het voortbestaan van het evenement te garanderen is de stichting Zeven voor Leven nu op zoek naar nieuwe bestuursleden die zich met passie in willen zetten voor dit mooie evenement. De volgende editie staat gepland voor 22 mei 2022. Heb je interesse om het team te komen versterken stuur dan een mail naar susanne@7vl.nl.

Zeven voor Leven
Zeven voor Leven is de fietsuitdaging van Nederland in de prachtige omgeving van Berg en Dal waarmee we samen geld op halen voor het eerder zien van kanker. Beleving, uitdaging en toegankelijkheid staan hierin centraal. In de eerste editie werd ruim €163.000 opgehaald. Bovendien was de sfeer op en langs het parcours en het evenementterrein geweldig. Nadat het coronavirus roet in het eten gooide, organiseerde de stichting afgelopen jaar een Do it Yourself editie. Ruim 275 enthousiaste deelnemers stapten op de fiets om een bedrag van €94.777  bij elkaar te fietsen.

Verantwoordelijkheden bestuursleden
Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en de organisatie van het evenement Zeven voor Leven. Daarin werkt ze samen met een groot aantal vrijwilligers. Omdat Zeven voor Leven als jong evenement zijnde bouwende is aan een blijvende organisatie structuur, vullen de bestuursleden ook een aantal vrijwilligersfuncties in. Het bestuur kom daarnaast gemiddeld eens in de drie weken (digitaal) bij elkaar.

Vrijwilligers en coördinatoren
Naast bestuursleden is Stichting Zeven voor Leven ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in de voorbereiding willen ondersteunen. Denk aan coördinatoren die verantwoordelijk zijn voor een taakgebied en/ of enthousiastelingen die het leuk vinden om op regelmatige basis de organisatie willen ondersteunen. Kom jij ons team versterken? Stuur dan een mail naar susanne@7vl.nl.