fietsuitdaging berg en dal

Zeven voor Leven organiseert ‘corona proof’ editie

Het coronavirus houdt ons nog steeds en veel langer dan we ooit hadden verwacht in zijn greep. Di heeft ook een grote invloed op de organisatie van ons evenement en jullie fietsuitdaging. Omdat kanker geen rekening houdt met het coronavirus en ons allemaal blijft raken, willen we graag het evenement door laten gaan. Zeker na het niet doorgaan van de editie in 2020 willen we je in 2021 wel de mogelijkheid bieden om hier je bijdrage aan te leveren. Dit door zelf te gaan fietsen onder het motto #voorwiefietsjij.

Na gesprekken met de gemeente, veligheidsregio en andere betrokken partijen hebben we besloten om Zeven voor Leven 2021 geheel ‘corona-proof’ aan te bieden als ‘Do It Yourself’ (DIY) Editie. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid. De DIY Editie is dezelfde fietsuitdaging, maar die je nu zelfstandig of met één of meerdere vrienden rijdt en waarvoor je een overvol startpakket ontvangt. Er ligt nog steeds een prachtige en uitdagende fietsuitdaging op je te wachten waar je met racefiets, mountainbike, handbike of elektrische fiets prima uit de voeten kunt. Mocht de overheid richting eind mei overigens verdere versoepelingen mogelijk maken, dan zullen wij de beleving maximaal pogen in te vullen – zodra hier meer mogelijk wordt, zullen we jullie berichten!

DIY editie | Hoe werkt het?
We kunnen je geen centrale start/finish locatie aanbieden. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon de fietsuitdaging aangaan! Wij sturen je enkele dagen voor 29/30  mei een drietal GPX bestanden met de routes voor deze fietsuitdaging per mail.

Je kunt op iedere locatie op de GPX route starten. Zoek in de nabijheid van de route die wilt gaan rijden een rustige parkeerplaats (wij adviseren er een aantal), haal je fiets uit of van de auto en start je fietsuitdaging. Volg de GPX-route of volg de pijlen en je fietst als vanzelf over de mooie heuvels van Berg en Dal. Onderweg zullen we de mogelijkheden van drinken en/ of eten “to go” tevens aangeven. Bij terugkomst neem je een lekker Heerlijkheid biertje en kijk met voldoening terug op een mooie fietsdag.

Startpakket
Wat zit er allemaal in je startpakket:

  • GPX routes: Zeven voor Leven Classic (20 km), het originele Zeven voor Leven parcours. Ga jij de uitdaging aan de ronde 7x af te leggen; De Zeven voor leven Challenge (50 km met extra veel hoogtemeters) en ontdek de prachtige omgeving met Giro di Berg en Dal (30 km)
  • Exclusief Zeven voor Leven Team DSM fietsshirt (t.w.v. €49)
  • Zeven voor Leven bidon  
  • Twee Heerlijkheden (biertje gebrouwen door lokale Brouwerij Stollenberg uit Berg en Dal) 
  • Kaartenset: Kus door de brievenbus van het Radboud Oncologiefonds 
  • Zeven voor Leven kaars 
  • Gratis deelname aan Fietsen-voor-een-Fitter-Leven clinics van Maud Adriaansen (lid van het KNWU Paracycling JCF Talentteam)
  • Koek boordevol granen en energie van Hans de Echte Bakker 
  • Een persoonlijke pagina op www.zevenvoorleven.nl die je zelf kunt inrichten en waar de door jou opgehaalde donatiegelden worden bijgehouden
  • Donatie €2,50 naar Stichting Kanker Zien

Het startpakket wordt in de week voorafgaande aan 30 mei naar het opgegeven adres gestuurd. Mocht je het pakket liever op komen halen bij ons “Head Quarter” in Beek dan doneren we de verzendkosten aan Stichting Kanker Zien. We sturen jullie hier nog een aparte email over, waarin je dan kan aangeven in welk tijdslot je het starterspakket wilt komen ophalen.

Inschrijven voor de DIY 2021 editie van Zeven voor Leven kost €49,-

Kanker eerder Zien!
Deelnemen aan DIY Zeven voor Leven 2021 is niet alleen een fietsuitdaging; we willen vooral  geld ophalen  – en het liefst zoveel mogelijk – voor het goede doel, zodat we kanker in de toekomst (nog) eerder kunnen zien. Je gaat als sportieveling dan ook de uitdaging aan om al fietsend geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Kanker Zien. Dit doe je door familieleden, vrienden, kennissen en/of collega’s jou via je persoonlijke pagina een bedrag te laten doneren of sponsoren. Deze pagina kun je personaliseren zoals je zelf wilt en hier kun je kenbaar maken waarom je de fietsuitdaging aangaat.